Cécile Heins Coaching
 

Aanpak en tarieven


Hoe het werkt?

Alle aandacht voor jou, jouw welbevinden en ontwikkeling. Inzichten opdoen die lifechanging zijn in een inspirerende omgeving. Afwisseling tussen gesprek, coachopdrachten, creatieve opdrachten en eventueel mindfulness en/of wandelcoaching. Coaching met hoofd, hart en handen. Dat is hoe ik werk.

Wij zien elkaar minimaal eens per maand voor een inspirerende coachsessie. Zo bereik jij jouw doelen snel, terwijl je daartussen voldoende tijd hebt om nieuwe inzichten te laten bezinken en jouw voorgenomen actie uit te voeren. Maar het contact hoeft niet te eindigen in de coachruimte. Tussendoor ben ik bereikbaar voor jou per mail, telefoon of whatsapp om net dat laatste zetje of beetje support te geven.

Voorafgaand aan jouw traject maken we duidelijke afspraken en formuleren we jouw doelen concreet. Jouw voortgang wordt geëvalueerd mbv een professionele tool, deze helpt ons ook om tijdig bij te sturen indien nodig.


Wat kost het?

  • Coaching individueel (zakelijk tarief) per uur: €149,-
  • Coaching individueel (particulier kortingstarief) per uur: €109,-

Meestal wordt coaching bekostigd vanuit de werkgever. Het loont daarom zeker om de mogelijkheden na te gaan in je CAO, bij je HR-manager of leidinggevende. Ik ondersteun je hier graag bij als je dat wenst.Bovenstaande tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

 

 
Locaties: Alkmaar - Almere - Alphen aan den Rijn - Amsterdam - Breda - Ede - Leiden - Rotterdam - Utrecht