Cécile Heins Coaching
 

Aanpak en tarieven


Hoe het werkt?

Alle aandacht voor jou, jouw welbevinden en ontwikkeling. Inzichten opdoen die lifechanging zijn. Afwisseling tussen gesprek, coachopdrachten, creatieve opdrachten en eventueel mindfulness en/of wandelcoaching. Niet alleen praten, maar ook dóen. Coaching met hoofd, hart en handen. Dat is hoe ik werk.

Wij zien elkaar minimaal eens per maand voor een coachsessie. Tijdens de sessie help ik je jouw doel te bereiken door naar je te luisteren en jouw klankbord te zijn, vragen te stellen, jou (liefdevol :) ) te confronteren met je eigen uitspraken, gedrag en overtuigingen of dmv ervaringsgerichte oefeningen. Er is ook altijd ruimte voor ad hoc zaken die op dat moment de aandacht vragen. Tussen de sessies heb je voldoende tijd om nieuwe inzichten te laten bezinken en te oefenen met nieuw gedrag. Maar het contact hoeft niet te eindigen in de coachruimte. Tussendoor ben ik bereikbaar voor jou per mail, telefoon of whatsapp om net dat laatste zetje of beetje support te geven wanneer je daar behoefte aan hebt.

Voorafgaand aan jouw traject maken we duidelijke afspraken en formuleren we jouw doelen concreet. Jouw voortgang wordt geëvalueerd mbv een professionele tool, deze helpt ons ook om tijdig bij te sturen indien nodig.Wat kost het?

  • Coaching zakelijk tarief per uur: €149,- excl. btw
  • Coaching particulier (kortings)tarief per uur: €119,- incl. btw

Meestal wordt coaching bekostigd vanuit de werkgever, bijvoorbeeld via een persoonlijk opleidingsbudget of via de CAO. Het loont daarom zeker om de mogelijkheden na te gaan in je CAO of bij je HR-manager of leidinggevende. Ik ondersteun je hier graag bij als je dat wenst. Je werkgever ontvangt altijd een offerte op maat.
 

 
Amersfoort - Almere - Amstelveen - Amsterdam - Breda - Breukelen - Capelle a/d IJssel - Delft - Den Haag - Gouda -
Hilversum - Hoofddorp - Leiden - Nieuwegein - Rijswijk - Rotterdam - Schiphol - Utrecht - Vianen - Zoetermeer en meer