Cécile Heins Coaching voor vrouwen
 

Aanpak en tarieven


Hoe het werkt?

Alle aandacht voor jou, jouw welbevinden en ontwikkeling. Inzichten opdoen die lifechanging zijn in een inspirerende omgeving. Afwisseling tussen gesprek, coachopdrachten, creatieve opdrachten, mindfulness en beweging in de natuur. Coaching met hoofd, hart en handen. Dat is hoe ik werk.

Met 1 coachsessie (à 2 uur) per maand bereik jij jouw doelen snel, terwijl je daartussen voldoende tijd hebt om nieuwe inzichten te laten bezinken en jouw voorgenomen actie uit te voeren. Maar het contact eindigt niet in de coachruimte. Tussendoor ben ik bereikbaar voor jou per mail, telefoon of whatsapp om net dat laatste zetje of beetje support te geven.

Voorafgaand aan jouw traject maken we duidelijke afspraken en formuleren we jouw doelen concreet. Jouw voortgang wordt geëvalueerd mbv een professionele tool, deze helpt ons ook om tijdig bij te sturen indien nodig.

Tijdens het gehele traject ben jij in the lead. Ik begeleid jou om het beste uit jezelf te halen.
Wat kost het?

  • Coaching individueel (zakelijk tarief) per uur: €129,-
  • Coaching individueel (particulier kortingstarief) per uur: €99,-
  • Duo-coaching per uur: €139,-

Vaak wordt coaching vergoed vanuit de werkgever. Het loont daarom zeker om de mogelijkheden na te gaan bij je HR-manager of leidinggevende. Je werkgever heeft er altijd baat bij als jij jezelf ontwikkelt! Ik ondersteun je hier graag bij als je dat wenst.

Ivm de KOR zijn bovenstaande tarieven vrijgesteld van BTW.

 

 
Locaties: Alkmaar - Almere - Alphen aan den Rijn - Amsterdam - Breda - Ede - Leiden - Leiderdorp - Rotterdam - Utrecht