Cécile Heins | Coaching voor vrouwen 

In Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en online

Fertiliteitscoaching: coaching bij een (onvervulde) kinderwens  
Coaching speciaal voor vrouwen met een kinderwens, voor wie zwanger worden niet vanzelfsprekend is. De wens om een kind te krijgen is een oergevoel. Vaak weet je van het ene op het andere moment dat je een kinderwens hebt. En dan kun je er niet meer omheen. Je wilt een kindje, en het liefst ben je vandaag nog zwanger! Helaas verloopt dit niet altijd zo voorspoedig en lukt het niet altijd zo makkelijk om zwanger te worden. Dat kan komen door PCOS, endometriose of een andere medische oorzaak, maar vaak is er ook geen direct aanwijsbare reden. Om toch je kinderwens in vervulling te laten gaan, doorloop je misschien een medisch traject en/of andere behandeling. Een onzekere periode breekt aan, waarin je een rollercoaster aan emoties kunt ervaren. Hoe houd je dan je voeten op de grond en je gezicht naar de zon?

Dat is waar ik je bij ga helpen als fertiliteitscoach. Door middel van gesprekken, visualisaties, ontspanningsoefeningen en creatieve opdrachten verbind je jezelf in de coaching met jouw innerlijke vrouwelijke kracht, verhoog je je vibratie om positieve energie aan te trekken en kun je ruimte geven aan jouw gevoelens. Alles mag er zijn. Innerlijke blokkades worden aan het licht gebracht en opgeheven, zodat gevoelens van stress verminderen. Daarbij staat veiligheid, vertrouwen, warmte en openheid centraal.

Met behulp van fertiliteitscoaching vind je de kracht en de moed om door te zetten, positief te blijven en vertrouwen te hebben. Jij bént immers al moeder.


Misschien herken je jezelf in één of meer van onderstaande vragen:

  • Hoe houd ik dit medische traject vol? Wat kan ik zelf doen om het minder onaangenaam te maken?
  • Hoe houd ik mezelf staande in deze turbulente periode?
  • Hoe krijg ik het vertrouwen (terug) in mijn eigen lichaam?
  • Wat kan ik zelf nog doen om stress te vermijden en daarmee mijn kansen te vergroten?
  • Ik wil me graag emotioneel stabieler voelen, maar hoe krijg ik dat voor elkaar?


Speciaal voor jou

Als fertiliteitscoach ben ik erin gespecialiseerd om jou te helpen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Daarbij put ik uit mijn professionele ervaring, maar ook uit mijn eigen levenservaring. Ik weet zelf ook hoe het is als zwanger worden niet vanzelf gaat.

Ik werk niet met standaard protocollen, maar met een traject op maat. Jouw coachtraject is uniek, want jij bent als mens uniek. Een mooi mens, met haar eigen verhaal. Daar wil ik recht aan doen.


Nu starten

Je kunt op elk moment starten met fertiliteitscoaching. Of je nu in een medisch traject zit of (nog) niet, je kunt beginnen met jouw coachtraject wanneer jij de behoefte voelt. Je kunt hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online.