Life coach | Loopbaancoach | Mama coach 

In Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn én online

Life coaching 

 Leiden / Leiderdorp / Alphen aan den Rijn / Online


Zwangerschapsverlof
Momenteel ben ik in verwachting van mijn derde kindje. Ik ben daarom van 6 november 2020 tot en met 17 maart 2021 met zwangerschapsverlof. Wil je een traject starten vanaf 18 maart? Stuur me dan een bericht via mail of onderstaand berichtenvak. Ik probeer je dan zsm te beantwoorden!


Hoe kom ik van mijn onzekerheid af en krijg ik meer zelfvertrouwen?
Ik wil meer rust in mijn hoofd, maar hoe krijg ik dat voor elkaar?
Wat kan ik doen om beter met mijn perfectionisme/hoogsensitiviteit/faalangst/ADHD/.. om te gaan?
Hoe houd ik alle ballen in de lucht?
Hoe voorkom ik een (tweede) burn-out? 


Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee je bij mij als life coach terecht kunt. Life coaching (ook wel lifestyle coaching genoemd) richt zich op jouw ontwikkeling op persoonlijk gebied. Als life coach help ik jou bijvoorbeeld je zelfbeeld en zelfvertrouwen verbeteren, je eigen identiteit te ontdekken, werk en privé (weer) in balans te krijgen of leren loslaten van stress of perfectionisme. Zodat jij jezelf weer bent en je gelukkig voelt!

Ik richt mij als life coach op de volgende doelgroepen:  

  • Millennials 
  • Aanstaande moeders / zwangeren
  • Perfectionisten
  • Hoogsensitieven
  • Studenten
  • ADHD-ers

Je kunt voor life coaching bij mij terecht in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en online via Skype, Zoom of FaceTime. Het eerste (kennismakings-)gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 


Hoe werkt life coaching?

Het traject voor life coaching start met een kennismakingsgesprek, waarin we elkaar leren kennen, jouw coachvraag en doelen verkennen, jij van mij een inschatting krijgt van het aantal coachsessies dat je nodig hebt én we de mogelijkheden verkennen voor vergoeding van jouw traject. Indien we besluiten om een samenwerking aan te gaan, maken we afspraken over de frequentie, duur en locatie (Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online via Skype, Zoom of FaceTime) van de coachsessies.

In de coachsessies maken we jouw huidige situatie en je doelen concreet. We stippelen ook een plan uit om die doelen te bereiken. Of je nu je zelfvertrouwen een boost wilt geven, je energie op peil wilt krijgen of meer rust in je hoofd wilt: jij bepaalt. Je gaat vervolgens zowel in de sessies als daarbuiten praktisch aan de slag met jouw doelen en ik coach jou daarbij.

Jij bent gedurende jouw coachtraject steeds in the lead: jij weet het, kan het en doet het! Ik begeleid jou als life coach door je vragen te stellen, waar nodig te confronteren, oefeningen te geven en je proces te bewaken en bij te sturen. We evalueren steeds aan het eind van de sessie om te kijken of je nog op de gewenste koers zit en jouw coachtraject naar tevredenheid verloopt.


Life coaching in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn & online

Ben jij toe aan een life coach? Maak nu direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online!