Life coach | Loopbaancoach | Mama coach 

Online, in Leiden/Leiderdorp & Alphen aan den Rijn

Locaties Life coaching en Loopbaancoaching


Coaching Leiden/Leiderdorp - Area071

Moderne coachruimte nét buiten de Leidse singels

Adres: Sisalbaan 5A, 2352 AZ  Leiderdorp.
Parkeren: Gratis parkeren op het parkeerterrein voor de deur.
Coaching Alphen aan den Rijn - Crown Business Center 

 Rustige coachruimte in luxe business center aan de rand van Alphen

Adres: Leidse Schouw 2 in Alphen aan den Rijn
Parkeren: Gratis parkeren op het parkeerterrein voor de deur.Online coaching

Online coaching kan uiteraard vanaf elke locatie, bijvoorbeeld vanaf je werkplek of vanuit huis. Ik gebruik hiervoor het liefst Skype of Zoom, maar ook FaceTime is mogelijk. Online coaching is anders, maar zeker niet minder waardevol dan face-to-face coaching. Ook combinaties zijn mogelijk.


Tarieven Life coaching en Loopbaancoaching

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. 

Het reguliere (zakelijke) tarief is €109,- per uur. De meeste trajecten worden vergoed vanuit de werkgever.
Voor freelancers en ZZP-ers geldt een gereduceerd tarief van €89,- per uur.

Heb je geen werkgever, wil je om welke reden dan ook je werkgever niet betrekken bij je coachtraject en wil of moet je je coaching zelf betalen? Dan betaal je ook het gereduceerde tarief van €89,- per uur.

In verband met de KOR zijn alle tarieven vrijgesteld van BTW.

Een coachsessie duurt 1 tot 1,5 uur. In het gratis kennismakingsgesprek maken we afspraken over de duur en frequentie van jouw coachsessies en bespreken we wat er met jouw budget mogelijk is. Deze afspraken worden vastgelegd in een (niet-bindende) coachovereenkomst.

Ben je ziek of verhinderd? Indien je uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak afzegt, hoef je deze niet te betalen. Bij later afzeggen of eerder beëindigen van de sessie worden de kosten van de volledige sessie in rekening gebracht.


Locaties Mama coaching

Mama coaching doe ik bij jou thuis in de regio Leiden, Leiderdorp, Hoogmade, Woubrugge of Alphen aan den Rijn. Spreek je liever op locatie af, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Zie hiervoor bovenstaande coachlocaties. Ook (een combinatie met) online coaching is mogelijk.

De Mama cirkel vindt eens in de 2 maanden plaats in de avond van 19:00-20:30 uur op de coachlocatie in Leiderdorp of in het Centrum van Alphen aan de Prinses Marijkestraat in Alphen aan den Rijn. Voor de geplande Mama cirkels in 2020, klik hier.


Tarieven Mama coaching

Voor individuele coaching aan huis of op locatie betaal je €89,- per uur.
Deelname aan de Mama cirkel kost €19,- voor 1,5 uur.

In verband met de KOR zijn alle tarieven vrijgesteld van BTW.

Voor individuele coaching is het eerste kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend. In het kennismakingsgesprek maken we afspraken over de duur en frequentie van de coachsessies.

Ben je ziek of verhinderd? Indien je uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak afzegt, hoef je deze niet te betalen. Bij later afzeggen worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.


Afspraak maken voor life coaching, loopbaancoaching of mama coaching in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online 

Wil je aan de slag met life coaching, loopbaancoaching of mama coaching en nu echt eens je doelen bereiken? Of wil je deelnemen aan een Mama cirkel? Neem dan direct contact op voor een gratis kennismakingsgesprek in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online.