Life coach & Loopbaancoach 

Leiden, Leiderdorp & Alphen aan den Rijn - Lees hieronder meer....

Locaties en tarieven

  • Coaching Leiden - De Framboos
Coaching in Leiden en Leiderdorp de Framboos

Prettige, rustige coach ruimte op loopafstand van station Leiden Lammenschans. 

Adres: Frambozenweg 1-169, 2321 KA  Leiden.
Parkeren: Vrij parkeren op het parkeerterrein voor de deur.
OV: Je kunt met de trein direct naar station Leiden Lammenschans reizen. Vanaf Leiden Centraal kun je naast de trein ook de bus pakken: bus 45 richting Den Haag of bus 400 richting Zoetermeer. Je kunt uitstappen bij de halte Station Lammenschans. Vanaf Leiden Lammenschans is het nog vijf minuten lopen naar De Framboos.

Deze coach locatie is ook goed te bereiken vanuit Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten en Zoeterwoude.

  •  Coaching Leiderdorp - Area071
Coaching in Leiden en Leiderdorp Area071

Moderne coachruimte die ook goed aan te reizen is vanuit de Duin- en Bollenstreek of Kaag en Braassem. Ook goed bereikbaar vanuit Leiden!

Adres: Sisalbaan 13, 2352 AZ  Leiderdorp.
Parkeren: Vrij parkeren op het parkeerterrein voor de deur.
OV: Neem de trein naar station Leiden Centraal. Vanaf Leiden Centraal pak je bus 6 richting Leiderdorp Leyhof en stap je uit bij de halte Sisalbaan. Je kunt ook bus 366 nemen richting Leiderdorp Alrijne ziekenhuis en uitstappen bij de halte Buitenhof. Vanaf daar is het nog vijf minuten lopen naar Area071.

  • Coaching Alphen aan den Rijn - Diverse locaties

Naast deze drie locaties bied ik ook online coaching via Skype of Facetime. Lekker makkelijk vanuit je eigen huis of vanaf je werkplek! Combinaties tussen online coaching en coaching op locatie in Leiden of Leiderdorp zijn uiteraard ook mogelijk.

Tarieven life coaching en loopbaancoaching

Particuliere life coaching of loopbaancoaching kost € 89,00 (incl. BTW) per uur. Dit is een gereduceerd tarief om coaching voor iedereen toegankelijk te maken. 

Gaat het om een coachingstraject vanuit je werk? Neem dan contact op voor een offerte. Het reguliere tarief van € 109,00 (excl. BTW) per uur geldt dan.

De meeste afspraken duren 1 tot 1,5 uur. Voor het kennismakingsgesprek hoef je niet te betalen, dit is gratis

Ben je ziek of verhinderd? Indien je uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak afzegt, hoef je deze niet te betalen. Bij later afzeggen worden de kosten van één uur coaching in rekening gebracht.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor vergoeding van een coach traject. Vaak is je werkgever bijvoorbeeld bereid om (een deel van) de kosten te vergoeden. Wanneer de kosten voor coaching de €250,00 overstijgen, zijn deze soms aftrekbaar van de belasting. In het kennismakingsgesprek loop ik alle mogelijkheden voor vergoeding van coaching met je door. 

 

Ik wil een gratis kennismakingsgesprek!