Life coach | Loopbaancoach | Mama coach 

Online, in Leiden/Leiderdorp & Alphen aan den Rijn

Loopbaancoaching 

Leiden / Leiderdorp / Alphen aan den Rijn / Online


Welke studie(specialisatie) of carrière moet ik kiezen? 
Wat is mijn passie?
Hoe krijg ik die baan die ik zo graag wil?
Ik vind mijn huidige werk niets, maar wat wil en kan ik eigenlijk wél?
Ik wil voor mezelf beginnen, maar waar moet ik beginnen en hoe zorg ik dat ik succesvol word? 


Dit zijn voorbeelden van vragen waar mensen bij mij als loopbaancoach mee komen. Loopbaancoaching (ook wel jobcoaching of careercoaching genoemd) gaat over jouw ontwikkeling op gebied van carrière en/of studie. Als loopbaancoach begeleid ik jou bijvoorbeeld bij het maken van keuzes op studie- of carrièregebied, ontdekken van je passie, succesvol solliciteren naar je droombaan of het opstarten van je eigen onderneming. Je besteedt zo veel tijd van je leven aan je opleiding en werk, it better be good! Start vandaag nog met loopbaancoaching en maak werk van jouw passie.

Ik richt mij als loopbaancoach/jobcoach op de volgende doelgroepen:

  • Gedreven young professionals
  • Studenten
  • Ambitieuze moeders
  • Perfectionisten
  • (Startende) ondernemers en ZZP-ers

Je kunt voor loopbaancoaching bij mij terecht in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online via Skype, Zoom of FaceTime. Het eerste (kennismakings-)gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.


Hoe werkt loopbaancoaching?

Het traject voor loopbaancoaching start met een kennismakingsgesprek, waarin we elkaar leren kennen, jouw coachvraag en doelen verkennen en jij van mij een inschatting krijgt van het aantal coachsessies dat je nodig hebt. De meeste trajecten voor loopbaancoaching worden vergoed vanuit de werkgever. Je werkgever heeft er altijd iets aan als jij jezelf ontwikkelt. Bij de meeste bedrijven wordt hier dan ook budget voor gereserveerd (opleidingsbudget). Check dus alvast van tevoren bij je HR-manager of leidinggevende wat de mogelijkheden zijn op jouw werkplek.

Indien we besluiten om een samenwerking aan te gaan, maken we afspraken over de frequentie, duur en locatie (Leiden, Leiderdorp of Alphen aan den Rijn) van de coachsessies. Vervolgens maak ik een offerte op maat voor je werkgever. Na akkoord gaan we samen aan de slag!

In de coachsessies maken we jouw huidige situatie en je doelen concreet. We stippelen ook een plan uit om die doelen te bereiken. Of je nu hogerop wilt komen, je zelfverzekerder wilt voelen in je werk, je sollicitatieskills wilt verbeteren of wilt ontdekken waar jij ieder dag voor opstaat: alles kan. Je gaat vervolgens zowel in de sessies als daarbuiten praktisch aan de slag met jouw doelen en ik coach jou daarbij.

Jij bent gedurende jouw coachtraject steeds in the lead: jij weet het, kan het en doet het! Ik begeleid jou als loopbaancoach door je vragen te stellen, waar nodig te confronteren, oefeningen te geven en je proces te bewaken en bij te sturen. We evalueren steeds aan het eind van de sessie om te kijken of je nog op de gewenste koers zit en jouw coachtraject naar tevredenheid verloopt.


Loopbaancoaching in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online

Ben jij toe aan een loopbaancoach? Maak nu direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online