Cécile Heins | Coaching voor vrouwen 

In Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en online

Lifecoaching en loopbaancoaching voor vrouwen 

Coaching speciaal gericht op vrouwen en thema’s die horen bij vrouw-zijn en moederschap.  We leven als jonge vrouwen en moeders in een samenleving die gericht is op prestatie, vooruitgang, hogerop komen en alles tegelijk doen. Ondanks dat er gezegd wordt dat vrouwen goed zijn in multitasken, kan dit een enorme druk op je leggen. De druk om de perfecte partner/moeder/vriendin/werknemer/… te zijn, overal tegelijkertijd aanwezig te zijn en ook nog je gevoelens onder controle te houden. Je kunt je daardoor gestrest, overspannen, angstig of eenzaam voelen en je persoonlijke of professionele ontwikkeling kan gestagneerd zijn. Misschien lukt het je hierdoor niet om de juiste keuze te maken voor jouw loopbaan. Of je loopt op een ander gebied vast.

Coaching biedt dan uitkomst. Dat kan zowel loopbaancoaching als life coaching zijn. Door middel van coachgesprekken, (creatieve) opdrachten en meditaties kom je weer bij je kern, zorg je voor jezelf en creëer je meer ontspanning in je lichaam en geest. Je komt meer in contact met je vrouwelijke intuïtie. Er is ruimte voor alles wat zich aandient: alle gevoelens en ervaringen mogen er zijn. Hierdoor hef je innerlijke blokkades op en gaat je energie meer stromen. Dit helpt je jezelf te zijn, vol vertrouwen met beide voeten op de grond te staan en keuzes te maken die bij jou passen. Daarbij staan veiligheid, vertrouwen, warmte en openheid centraal.


Misschien herken je je in één of meer van onderstaande vragen:

  • Ik wil weer aan het werk na mijn verlof, maar wat wil ik eigenlijk?
  • Hoe vind ik de balans tussen werk/studie, vrienden, gezin, ... en mijn eigen behoeften?
  • Hoe kom ik deze moeilijke periode door met mijn baby/kind?
  • Wat is mijn passie, punt op de horizon, droombaan? (loopbaancoaching)
  • Hoe ga ik om met stress in mijn leven en voorkom ik dat ik overspannen raak?
  • Ik wil leren omgaan met mijn perfectionisme/hooggevoeligheid/prikkelgevoeligheid/..., maar hoe doe ik dat?
  • Hoe verhoog ik mijn assertiviteit?


Speciaal voor jou

Als coach ben ik erin gespecialiseerd om jou te helpen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Daarbij put ik uit mijn professionele ervaring als coach en orthopedagoog, maar ook uit mijn eigen levenservaring. Ik weet hoe het voelt.

Ik werk niet met standaard protocollen, maar met een traject op maat. Jouw coachtraject is uniek, want jij bent als mens uniek. Een mooi mens, met haar eigen verhaal. Daar wil ik recht aan doen.


Nu starten

Vrouwencoaching kun je op elk moment starten, wanneer jij de behoefte voelt. Je kunt hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, online of bij jou aan huis.