Life coach & Loopbaancoach 

Leiden, Leiderdorp & Alphen aan den Rijn - Lees hieronder meer....

Hoe verloopt life coaching en loopbaancoaching?

Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen voor een eerste afspraak, het kennismakingsgesprek. Voorafgaand zal ik je vragen om alvast een intakeformulier in te vullen. Dat scheelt tijd tijdens het kennismakingsgesprek en zorgt ervoor dat ik alvast een beeld kan vormen van wie je bent en wat voor coaching je precies wilt. 


Tijdens het gesprek leren we elkaar kennen en kun je al je vragen en wensen voor het coach traject op tafel leggen, zodat we er samen naar kunnen kijken. Ook bespreken we de aanpak – welk type coaching past bij jou? Ik werk niet met standaardoplossingen, maar maak altijd samen met jou een plan op maat. Wanneer we beide het gevoel hebben dat het klikt, maken we een afspraak voor de eerste 'echte' coaching sessie. We gaan dan echt aan de slag, je gaat die dag sowieso met handvatten de deur uit om een eerste stap richting je doel te zetten.
We gaan niet alleen praten, je gaat ook echt iets dóen


Tijdens de volgende afspraken bouwen we hierop voort volgens dezelfde structuur en evalueren we regelmatig. Ik heb een integratieve werkwijze, dat houdt in dat ik uit ga van jouw eigen kracht, kennis en kunde.
Jij weet het, kan het en doet het! Integratieve coaching betekent ook dat ik als coach niet werk vanuit één methode of benadering, maar dat deze afhankelijk is van jou als coachee. Ik kijk daarbij naar jou als geheel, met alle aspecten die daarbij horen (denken, voelen, gedrag, lichaam, spiritueel en sociaal). Daarnaast zet ik natuurlijk mijn eigen kennis en ervaring als coach in om jou zo goed mogelijk te begeleiden.


Een traject voor life coaching of loopbaancoaching omvat gewoonlijk 7-10 afspraken en, indien gewenst, een follow-up afspraak.


Ik wil een gratis kennismakingsgesprek!