Cécile Heins Coaching voor vrouwen
 

Zwangerschapscoaching


"Every woman who heals herself, heals her children's children."

                                                                                            - Liezel Graham
                      


Gefeliciteerd, je bent zwanger!Of het nu gaat om een eerste of vijfde kind: de zwangerschapsperiode is bij uitstek een periode van transformatie. Het is niet voor niets dat veel vrouwen gedurende hun zwangerschap gezonder gaan leven, het huis verbouwen of afscheid nemen van moeizame relaties. De komst van een kindje maakt je meer dan ooit bewust van wat je wel en niet wilt. Het gaat immers niet meer alleen om jou, maar ook om jouw baby. In de buik krijgt je baby al veel mee van wat jij ervaart. Het is daarom ook enorm waardevol om tijdens de zwangerschap bronnen van stress aan te pakken en op te lossen, zodat jij en je baby meer ontspanning kunnen ervaren.

Voor veel aspecten van je zwangerschap en bevalling ben je 'overgeleverd' aan de natuur. Daarnaast kun jij op een hoop aspecten ook zelf invloed uitoefenen. Jij bent de baas over jouw zwangerschap en bevalling.

Dragen en gedragen worden. Happy mommy, happy baby.

 


Coachvragen en -onderwerpen


  • Ik ben bang voor mijn bevalling, hoe kan ik me zo goed mogelijk voorbereiden? (stress coaching / life coach)
  • Ik heb eerder een traumatische zwangerschap / bevalling gehad en wil ervoor zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt. (stress coaching)
  • Hoe kan ik bevallen zoals ík dat wil, ook als protocollen anders voorschrijven? (life coach / stress coaching)
  • Hoe zorg ik ervoor dat alles goed gaat als de baby er straks is? (life coach / stress coaching)
  • Ik heb een moeizame relatie met mijn ouders/schoonouders/.., hoe ga ik daarmee om als mijn kindje er straks is? (life coach, stress coaching)
  • Hoe leer ik mijn grenzen aanvoelen en aangeven als het gaat om mijzelf en mijn baby? (life coach)


Bovenstaande is een beperkte selectie. Staat jouw vraag of onderwerp er niet bij? Schroom niet om contact op te nemen. Dan kunnen we samen kijken of coaching ook bij jou past.

Neem de regie over jouw lichaam, geest en leven.

Jij en jouw baby verdienen de allerbeste start.Locaties: Alkmaar - Almere - Alphen aan den Rijn - Amsterdam - Breda - Ede - Leiden - Leiderdorp - Rotterdam - Utrecht