Cécile Heins | Coaching voor vrouwen 

In Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en online

Zwangerschapscoaching 
Coaching speciaal voor jou tijdens je zwangerschap. Je bent zwanger, gefeliciteerd! Een nieuw begin, een nieuw leven. De weg naar het (eerste) ouderschap kan best spannend zijn. Je lichaam verandert, je voelt allerlei nieuwe sensaties. Je buik groeit. En dan is het moment daar. Het moment, dat jij dit nieuwe leven op de wereld gaat zetten. Een kind wordt geboren en een moeder wordt geboren. In liefde en in licht.

Als zwangerschapscoach zorg ik ervoor dat jij tijdens jouw zwangerschap kunt dragen en je gedragen voelt. Middels gesprekken, meditaties en creatieve opdrachten maak je contact met je intuïtie en je vrouwelijke kracht en energie. Veiligheid, vertrouwen en openheid staan daarbij centraal. Onbewuste blokkades worden aan het licht gebracht en opgeheven, zodat je optimaal kunt genieten van je zwangerschap, voorbereid bent op je rol als mama en ontspannen kunt uitzien naar je bevalling.


Misschien herken je je in één of meer van onderstaande vragen:

  • Hoe houd ik stress levels laag in mijn zwangerschap?
  • Hoe ga ik om met angst voor de bevalling? Hoe ga ik om met pijn/medische protocollen/..? Hoe zorg ik ervoor dat deze bevalling prettiger verloopt dan mijn vorige bevalling?
  • Ik heb een medische indicatie. Hoe blijf ik in mijn kracht en met mijn voeten op de grond ondanks risico’s, ziekenhuisbezoeken, allerlei adviezen etc.?
  • Hoe kan ik trauma’s en andere nare ervaringen verwerken, zodat ik er geen last meer van heb tijdens mijn zwangerschap en bevalling?
  • Ik mis betrokkenheid van een partner/ouder/ander belangrijk iemand in mijn zwangerschap, hoe ga ik daarmee om?
  • Hoe ga ik om met hooggevoeligheid en/of perfectionisme in mijn zwangerschap en mijn toekomstige rol als moeder?


Speciaal voor jou

Als zwangerschapscoach ben ik erin gespecialiseerd om jou te helpen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Daarbij put ik uit mijn professionele ervaring, maar ook uit mijn eigen levenservaring.

Ik werk niet met standaard protocollen, maar met een traject op maat. Jouw coachtraject is uniek, want jij bent als mens uniek. Een mooi mens, met haar eigen verhaal. Daar wil ik recht aan doen.


Nu starten

Zwangerschapscoaching kun je starten op elk moment in je zwangerschap, wanneer jij de behoefte voelt. Je kunt hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen in Leiden/Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of online.