Cécile Heins Coaching voor vrouwen
 

Het is tijd voor jou.Welkom!

Mijn naam is Cécile Heins, professioneel coach en expert in het begeleiden van vrouwen op het gebied van werk, work/life balance, zwangerschap en fertiliteit. Ik coach vrouwen in heel Nederland naar meer rust, voldoening, zelfvertrouwen en levensgeluk.

Ook jij kunt je dromen waarmaken. Het is mijn persoonlijke missie om jou als vrouw weer in contact te brengen met jouw hart, vrouwelijke energie en creativiteit, zodat je deze kunt inzetten om jouw ultieme levensgeluk te vinden en behouden."Authenticity is the daily practice of letting go who we think we're supposed to be and embracing who we are"
- Brené Brown                               Coaching met hoofd, hart en handen

Denken, voelen én doen. Op een ontspannen, inspirerende manier jezelf leren kennen en ontwikkelen. Zodat je steeds met nieuwe energie de volgende stap richting jouw doel kunt zetten. Investeren in jezelf, jouw welbevinden en jouw ambities.Kwaliteit en veiligheid

Een professionele coach, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), werkend onder de Internationale Ethische Code

Overzicht coaching

Persoonlijke coaching

Van jouw passie je werk maken, meer rust en balans vinden of simpelweg jezelf ontwikkelen in je loopbaan (jobcoaching) of in je privéleven (lifecoaching).


Ga naar Persoonlijke coaching


Fertiliteitscoaching

Als je een kinderwens hebt en wilt ontdekken wat jij zelf kunt doen om jouw kansen te vergroten en de impact van het hele proces op jouw zijn te verlagen. 


Ga naar Fertiliteitscoaching

Zwangerschapscoaching

 Genieten van jouw zwangerschap, je optimaal voorbereiden op de geboorte en jouw kindje de allerbeste start in het leven  geven door jezelf te helen en    ontwikkelen. 


Ga naar Zwangerschapscoaching

Locaties: Alkmaar - Almere - Alphen aan den Rijn - Amsterdam - Breda - Ede - Hilversum - Leiden - Leiderdorp - Rotterdam - Utrecht