Cécile Heins
         COACHING

   Life CoachingIeder mens ontwikkelt zich en maakt verandering door gedurende zijn/haar leven. Soms wil je een bepaalde richting op, maar lukt het niet om daar te komen. Bepaalde belemmeringen staan je in de weg, zoals onzekerheid, stress of overtuigingen die je hebt over jezelf of de ander. Je ervaart dan dat je 'vast' zit en niet verder kunt. 


Welke vraag je ook hebt, life coaching kan je helpen om weer uit de knoop te raken, de situatie vanuit een nieuw perspectief te bekijken en zo met nieuw gedrag de situatie aan te vliegen. Naast het gesprek gebruik ik daarbij oa. technieken vanuit (systemisch) opstellingenwerk en creatieve coaching om in beeld te krijgen wat er precies bij jou speelt. Daarnaast fungeer ik als jouw spiegel en probeer je op die manier bewust te maken van jouw eigen verbale en non-verbale gedrag. Zodat jij bewust anders kunt handelen en kunt groeien in zelfvertrouwen.Jezelf ontwikkelen in de richting die jij wenst

Meer ontspanning, plezier en levensgeluk

Gegarandeerd groei in zelfvertrouwen en assertiviteit 

Een coach die goed kan luisteren en zowel empathisch als doortastend is

Jouw voortgang wordt gemeten met de professionele evaluatietool Coaching Monitor 

Benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen en of wij matchen?
Plan direct een gratis kennismakingsgesprek in. Dit kan zowel online (via Teams) als op locatie (in oa. Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden).

 

KENNISMAKINGSGESPREKE-mailen
Instagram
LinkedIn