Cécile Heins
         COACHING

Reviews


 • "Heel tevreden over mijn coaching sessies met Cecile. Cecile is down to earth, pragmatisch en kan zich goed verplaatsen in haar “coachees”. Ik was mij aan het oriënteren op een nieuwe baan en Cecile heeft geholpen om mijn gedachten hierover verder te structureren en mijn visie vorm te geven. Zou het zeker aanbevelen om dit traject te doorlopen!"

 • "Door de gesprekken met Cécile heb ik weer een duidelijk doel voor ogen weten te krijgen. Ze heeft me uitgedaagd om een andere kant op te gaan die meer naar mijn hart ligt. Wanneer ik bij een sessie aankwam en in tweestrijd zat met welke keuze ik moest maken, kon Cécile mij helpen om alles even duidelijk voor mezelf op een rijtje te zetten en twijfels weg te nemen. Hierdoor ging ik altijd met een opgelucht gevoel weer naar huis. Ondertussen heb ik me aangemeld voor een nieuwe studie, iets wat ik zonder Cécile niet had gedurfd! Ik heb heel erg veel aan haar gehad en stiekem ga ik onze maandelijkse gesprekken wel een beetje missen!"

 • “Cécile is een fijne, doortastende coach. Met haar professionele houding en rustige uitstraling creëert zij een veilige en vertrouwde sfeer, die  ervoor zorgt dat ik mijn kwetsbaarheid durf te tonen, dieper liggende thema’s bespreekbaar durf te maken en kan werken aan het anders/beter omgaan met belemmerende gedachten.”

 • "Ik heb heel veel gehad aan loopbaancoaching met Cécile. Ze heeft me geholpen om doelen te stellen en eerlijk naar mezelf te zijn over waar ik naartoe wilde in mijn carrière, maar ook persoonlijk. Het formuleren van concrete stappen om dat doel te bereiken hielp me over een drempel heen. Het lukte daarna ook daadwerkelijk om mijn doel te bereiken, omdat ik het vertrouwen had dat ik de juiste keuzes maakte en omdat ik me vast kon houden aan de incrementele stapjes om daar te komen. Daarnaast is Cécile ook simpelweg heel fijn om mee te werken. Open, eerlijk, en empathisch."

 • "Fijn traject achter de rug met Cécile, waarin we mooie gesprekken hebben gehad. Hierin werd duidelijk waar ik naar op zoek was. Deze doelen heb ik ook behaald; ik heb een leuke baan nu, ga aan een opleiding beginnen en thuis loopt alles een stuk meer gestroomlijnd. Onze relatie voelde heel gelijkwaardig, wat ik persoonlijk als erg prettig heb ervaren, mede doordat we ons in dezelfde levensfase bevinden. Moeder met jonge kinderen, baan, hoe de ballen hoog te houden."

 


 • "Cécile Heins heeft mij door middel van het stellen van doelen laten inzien hoe ik beter kan zorgen voor mijzelf. Alle ballen hoog houden in een gezin met jonge kinderen, en ook nog eens in coronatijd: Cécile heeft mij handvatten gegeven hoe hiermee om te gaan zonder iemand tekort te doen maar tegelijkertijd beter voor mezelf te zorgen zodat ik mijzelf weer prettiger ging voelen."

 • “Het fijnste aan mijn coachtraject vond ik dat Cécile zich vanaf het eerste gesprek open en begripvol opstelde, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Door de vragen die ze stelde en de oefeningen waarmee we aan de slag gingen, werd ik aan het denken gezet. Hierdoor kon ik thuis zelfstandig verder werken aan het bereiken van mijn doelen.”


 • "Voor mij hebben de afspraken geholpen weer op een andere (positieve) manier naar jezelf te kijken. Het is fijn om doelgericht met een coach aan de slag te gaan met iets waar je op dat moment het meeste mee zit. Door een positieve empathische benadering ging ik elke keer weer met meer energie naar buiten dan waar ik mee binnenkwam."

 • “Superfijn om snel en met concrete stappen iets aan te kunnen pakken waar je soms al een tijdje tegenaan loopt, dan blijkt toch dat je met een gesprek veel sneller tot nieuwe inzichten komt om prettiger met je omgeving om te gaan. Ik vond het erg prettig om samen met een positieve insteek te kijken naar oplossingen, in plaats van te blijven hangen in wat niet goed gaat.”

 • “Cecile is een fijne coach. Ik heb de gesprekken als heel prettig ervaren. Op een rustige manier heeft zij mij goede tips en handvatten gegeven. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik zou het iedereen aanraden.”

 • "Heel fijn kunnen sparren samen met Cécile over dingen waar ik tegenaan loop. Ze gaf mij nieuwe inzichten, liet me stilstaan bij wat ik nu precies voelde en gaf mij praktische handvatten en tips om hiermee aan de slag te gaan."


 

 

 

E-mailen
Instagram
LinkedIn