Cécile Heins
         COACHING

   Loopbaancoaching
Wij mensen besteden een groot percentage van onze kostbare tijd aan ons werk. It better be good! Jouw baan moet je voldoende uitdagen en prikkelen, voldoening en plezier geven, maar ook genoeg ruimte laten voor een goede work-life balance. Maar wat als dat niet zo is?


Als jij als professional niet (meer) gelukkig bent in je huidige baan, twijfels hebt over wat de volgende stap in jouw carrière moet zijn, bang bent om de 'verkeerde keuze' te maken of niet weet wat je precies wilt, dan kan een loopbaancoach jou helpen om helderheid te vinden.


Tijdens de coachingsessies onderzoek je wie jij bent, wat jij kunt en wat je wilt. Daarvoor gebruiken we verschillende analysemethoden en coachingtechnieken zoals een verkorte versie van de MBTI, het Ikigai-model, 360 graden feedback en de kernkwadrant analyse. Je leert keuzes maken die bij jou en jouw professionele profiel passen. Daarnaast maak je een personal development plan met concrete acties om de door jou gewenste veranderingen in jouw loopbaan te bereiken. Ik ben jouw sparringspartner als het gaat om het uitvoeren van die acties en de belemmeringen die je daarbij tegenkomt.


 

Gegarandeerd stappen zetten in jouw carrière 
Meer werkplezier en succes 
Een groter gevoel van voldoening 
Een overzichtelijk traject van 6 à 8 sessies 
Een loopbaancoach met een ruime ervaring en WO werk-/denkniveau 
Jouw voortgang wordt gemeten met de professionele evaluatietool Coaching Monitor 

 


 

 


 

Benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen en of wij matchen?
Plan direct een gratis kennismakingsgesprek in. Dit kan zowel online (via Teams) als op locatie (in oa. Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden).

 

KENNISMAKINGSGESPREKE-mailen
Instagram
LinkedIn